Spoorlaan 52  Oisterwijk

Op uitstekende zichtlocatie gelegen winkelruimte aan de rand van het centrum tegenover het centraal station van Oisterwijk, met gratis parkeren voor de deur (blauwe schijf). De winkelruimte wordt momenteel gehuurd door de Discus, welke na ca. 20 jaar per 1 mei 2017 gaat stoppen in verband met pensioen.
De winkelruimte en de bovenwoning zijn gezamenlijk of afzonderlijk te huur. Ook is koop van het gehele object bespreekbaar.

De gemeente Oisterwijk bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en het buurtschap Heukelom en telt ruim 25.000 inwoners. De ligging in de driehoek Tilburg – Den Bosch – Eindhoven en het unieke historische decor zorgen steeds meer voor regionale trekkracht en toevloeiing van consumenten. Het Oisterwijks winkelgebied heeft de perfecte mix van winkelen en leisure en heeft een actieve ondernemersvereniging die regelmatig zorgt voor extra activiteiten.

Object
Goed gelegen winkelruimte met bovenwoning aan de Spoorlaan 52 te Oisterwijk. De bovenwoning is momenteel niet onafhankelijk gesplitst. Splitsing van winkelgedeelte indien nodig in overleg met verhuurder.

Oppervlakte
Winkelruimte ca. 270 m2 VVO

Bovenwoning
Entree begane grond: ca. 25 m2
Eerste verdieping: ca. 65 m2
Tweede verdieping: ca. 50 m2
Totaal: ca. 140 m2

Huurprijs
Winkelruimte: € 39.500,- (excl. BTW, per jaar)
Bovenwoning: € 12.000,- (per jaar)
Totaal: € 51.500 (excl. BTW, per jaar)

Koopprijs
Op aanvraag.

Nutskosten
Voor rekening van huurder. Bij gesplitste verhuur zal verhuurder zorgen voor aparte meters of vindt verrekening plaats.

Datum oplevering
In overleg, beschikbaar vanaf 1 mei 2017.

Huurtermijn
5 jaar, met verlenging van telkens 5 jaren.

Betalingstermijn
Per maand vooruit te voldoen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, conform ROZ model (Raad voor Onroerende Zaken), model 2012.

Zekerheid
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting inclusief eventuele servicekosten en BTW

Opleveringsniveau
In huidige staat, leeg en bezemschoon.

Bestemming
Gemengd: Horecavestiging is niet gewenst in verband met de effecten op de omgeving, die anders zijn dan van winkels en kantoren (latere openingstijden). Horecavormen vergelijkbaar met winkels (openingstijden) zijn in het centrumgebied gewenst en niet in woongebieden.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Verhuurd
Straat & nr Spoorlaan 52
Plaats Oisterwijk
Postcode 5061 HB
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Winkelruimte ca. 270 m²
Bovenwoning ca. 140 m²

Contactpersoon