Over dit object

Algemeen

Dit karakteristieke pand bevindt zich midden op de Lind te Oisterwijk. Het betreft een gemeentelijk monument en wordt grondig verbouwd en uitgebreid.  De winkelruimte wordt aan de achterzijde uitgebreid en voorzien van een eigen parkeerterrein. Voor de huurder zijn op het parkeerterrein maximaal 4 parkeerplaatsen beschikbaar. Zowel de verbouwing van de bestaande ruimtes als de uitbreiding op de begane grond worden voorzien van een hoogwaardige afwerking, waarbij oude elementen zoals vloeren, haarden en trappartijen worden hergebruikt.

Locatie en bereikbaarheid

Uitstekende locatie midden in het levendige centrum van Oisterwijk. Het Oisterwijkse winkelgebied heeft de perfecte mix van winkelen en leisure en heeft een actieve ondernemersvereniging die regelmatig zorgt voor extra activiteiten, ook op zondag.
Het object is zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer en eigen vervoer. Het NS Station van Oisterwijk ligt aan de achterzijde van het object op slechts enkele minuten lopen en in de directe omgeving is ruim voldoende betaald parkeren aanwezig.

Oppervlakte

De beschikbare winkelruimte heeft een totale verhuurbare vloeroppervlakte van ca. 250m2 op de begane grond en ca. 93m2 in de kelder.

Verhuurd
Straat & nr De Lind 11
Plaats Oisterwijk
Postcode 5061 HS
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Vloeroppervlak ca. 250
Huurprijs op aanvraag
Verkoopprijs n.v.t.

Contactpersoon