Over dit object

Algemeen
Het object betreft een representatief en goed onderhouden half vrijstaand bedrijfsgebouw, bestaande uit kantoren, showroom en bedrijfsruimte. Het bedrijfsgebouw maakt deel uit van een groter complex en is gelegen op een hoeklocatie aan de doorgaande weg van Oisterwijk naar Boxtel.

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Oisterwijk’ te Oisterwijk en bevindt zich op een zichtlocatie vanaf de doorgaande weg van Oisterwijk naar Boxtel. Het bedrijventerrein is een samenvoeging van de voormalige bedrijventerreinen ‘Kerkhoven en Laarakkers’ en valt voortaan onder één bestemmingsplan. Het bedrijventerrein grenst aan de noordzijde tegen het landelijk gebied en aan de zuidzijde tegen de kern van Oisterwijk. Door zijn ruime groene opzet vormt het gebied een goede afgewogen overgang van de bebouwde omgeving naar het mooie buitengebied. In de nabije omgeving zijn overwegend kleinere tot middelgrote ondernemingen gevestigd in verzorgde en moderne bedrijfsgebouwen.

Bereikbaarheid
Vanaf de N65 (Tilburg – ’s-Hertogenbosch) is het object per auto uitstekend bereikbaar. Bedrijventerrein Oisterwijk is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar door de ligging nabij het NS-station van Oisterwijk. De gewilde dorpskern van Oisterwijk is op enkele minuten loopafstand van het object gelegen.

Kantooroppervlakte
De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de eerste etage en omvat circa 190 m².

Opleveringsniveau
De kantoren zijn onder andere uitgerust met:
– representatieve entree begane grond;
– systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
– voldoende elektra- en data aansluitingen;
– airconditioning i.c.m. mechanische ventilatie;
– cv-installatie aangesloten op radiatoren;
– pantry met toiletgroep;
– alarminstallatie.

Parkeren
Bij de kantoorruimte worden 4 parkeerplaatsen aangeboden voor exclusief gebruik.

Huurprijs
Verhuurd

Verhuurd
Straat & nr Laarakkerweg 6a
Plaats Oisterwijk
Postcode 5061 JR
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Vloeroppervlak ca. 190 m²
Huurprijs  Verhuurd

Contactpersoon