Over dit object

Op bedrijventerrein Kerkhoven gelegen bedrijfs- en/of kantoorruimte. Bedrijventerrein Kerkhoven is gelegen aan de noordkant van Oisterwijk. De beschikbare ruimte is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw.

De ruimte is op korte afstand gelegen van de rijksweg N65 (Den Bosch – Tilburg), waardoor de bereikbaarheid met eigen vervoer goed is. Tevens is de ruimte op loopafstand gelegen van het NS station van Oisterwijk.

Object: Bedrijfs- en kantoorruimte van in totaal ca. 185 m2. Ca. 70 m2 hiervan kan gebruikt worden als kantoorruimte. De rest van de ruimte is uitermate geschikt als opslagruimte o.i.d. De ruimte is voorzien van een pantry, alsmede één toilet.

Oppervlakte: totaal ca. 185 m2

Kantoorruimte: ca. 70 m²

Bedrijfsruimte: ca. 115 m²

Huurprijs:€ 12.000,- per jaar

Datum oplevering:Per direct

Huurtermijn: 5 jaar

Betalingstermijn: Per maand vooruit te voldoen.

Indexering: Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, conform ROZ model (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

Zekerheid: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting inclusief eventuele servicekosten.

Bestemming:‘Bedrijventerrein’ volgens bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oisterwijk’, functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2

Parkeren: Parkeren op eigen terrein, gedeeld met overige huurders bedrijfsverzamelgebouw.

Opleveringsniveau: ‘As is’

Bijzonderheden: Er is géén sprake van met omzetbelasting belaste huur.

Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Te huur
Straat & nr Beneluxstraat 7a
Plaats Oisterwijk
Postcode 5061  KG
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Vloeroppervlak ca. 185
Huurprijs  € 12.000,- p/j

Wilt u meer informatie?

Contactpersoon