Aphroditestraat 69 Oisterwijk

Op bedrijventerrein Vossenberg West gelegen bedrijfsunit met kantoorruimte en twee parkeerplaatsen. Bedrijventerrein Vossenberg is het grootste industrieterrein van Tilburg met meer dan 200 bedrijven in allerlei bedrijfstakken (productie, detailhandel, logistiek en andere dienstverleners).

Door de komst van het noord-oost verbindingsweg – directe verbindingen met snelwegen richting Breda, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven is het bedrijventerrein ook in grote trek bij veel grote logistieke dienstverleners en productiebedrijven.

Object:
Bedrijfsunit met kantoor en 2 parkeerplaatsen. De bedrijfsruimte is 170 m² groot met een vrije werkhoogte van 6m netto. De kantoorruimte 43 m² groot is voorzien van een keukenblok.

Kantoorruimte: ca. 43 m²

Bedrijfsruimte: ca. 170 m²

Datum oplevering: per direct

Huurtermijn: in overleg

Betalingstermijn: Per maand vooruit te voldoen.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, conform ROZ model (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

Zekerheid:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting inclusief eventuele servicekosten en BTW Levering en diensten:
– Onderhoud groen en schoonmaak terrein
– Afsluitbaarheid terrein en camerabewaking
– Bewassing ramen buitenzijde
– Bijdrage aansluiting SLA glasvezel ( € 52,- per maand)

Bestemming: Vossenberg 2008

Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Te huur
Straat & nr Aphroditestraat 69
Plaats Tilburg
Postcode 5047 TW
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Vloeroppervlak ca. 213 m²
Huurprijs op aanvraag

Wilt u meer informatie?

Contactpersoon