Het bedrijf

Van de Wouw & Partners is een makelaarskantoor gevestigd in Oisterwijk, met een landelijke focus op kantoor-, winkel- en bedrijfsonroerend goed. Wij zijn gespecialiseerd in de (aan)huur en (ver)koop van onroerend goed, heronderhandelingen, advies en commercieel beheer van vastgoedprojecten. Wij doen dat met onze brede ervaring op deze vakgebieden.

 

Historie

Oprichter Frank van de Wouw startte in 1993 in de vastgoedsector bij Meeùs Bedrijfshuisvesting.
Hij was actief als makelaar en taxateur in Tilburg en de regio Midden-Brabant. De opgedane vastgoedkennis is vanaf 1998 tot 2005 bij Ahold Vastgoed uitgebreid en uitgebouwd. Acquisitie van nieuwe locaties door aankoop, ontwikkeling en uitbreiding was hier de opdracht.

In 2005 is Van de Wouw & Partners opgericht en gestart met de exclusieve opdracht voor de expansie van de succesformule Shoeby Fashion (en later Lake Side Jeans). De prettige en zakelijke samenwerking heeft mede geleid tot de succesvolle groei van het aantal vestigingen van deze franchiseformules.

Sinds 2013 is de dienstverlening uitgebreid met de bemiddeling bij huurverlengingen en kostenbesparing voor retailers als Bakker Bart, Expert Nederland, DA en IMG.

Met ingang van oktober 2017 is Lotte Leijten  begonnen als assistent bedrijfsmakelaar, zodat onze activiteiten mee kunnen groeien met de dynamische vastgoedwereld.

Medio 2015 is Van de Wouw & Partners gestart met het commercieel beheer van Leerfabriek KVL in Oisterwijk. Voor dit Erfgoed complex met meer dan 50 huurders verzorgt Van de Wouw & Partners het administratief- en commercieel beheer

Daarnaast zijn wij actief in de bemiddeling van supermarkten als beleggingsobject. Ook bemiddelen wij bij verhuur en verkoop van een selectief aantal bedrijfslocaties.

Contactpersonen