Aanbod

Pollaan 50

Ingetrokken

7202 BX Zutphen


Afbeeldingen


Omschrijving

POLLAAN 50 G & J – ZUTPHEN
Winkelruimte op de eerste verdieping van de Pollaan 50 G en J, onderdeel van Woonboulevard Het Polplein.
Aan deze woonboulevard zijn oa. gevestigd: Blokker Tuin, Welkoop, Otak, Praxis, Gamma, Leenbakker, Jysk, Kwantum en Beter Bed.
Door de gunstige ligging en de ruime gratis parkeergelegenheid is woonboulevard Polplein het koopcentrum voor wooninrichting in de regio, voor meer informatie zie: http://polplein.nl/
In de omgeving van Woonboulevard Polplein (niet aan dezelfde woonboulevard, maar wel op hetzelfde industrieterrein, de Mars) zijn onder andere woongigant Eijerkamp, Mandemakers, Xooon, TrendhopperXL, Brugman, Natuzzi, Carpet Right en Prominent gevestigd.
De winkelruimte van ca. 1.000 m2 op de eerste verdieping boven de Gamma en is te bereiken via een nieuwe roltrap.
De overige units binnen de Pollaan 50 G & J worden ingevuld door Profijt Meubel, Pronto wonen, Superkeukens en kleinschalige horeca. Deze formules zijn samen goed voor 200.000 tot 250.000 folders per maand. Daarnaast wordt er wekelijks geadverteerd in regionale weekbladen en hebben de formules goede en actieve websites.

Object:
1.000 m2 winkelruimte op de eerste verdieping van de Pollaan 50 G & J.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Huurtermijn:
5 jaar, met een verlening van telkens 5 jaar.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, conform ROZ model (Raad voor Onroerende Zaken), model 2012.

Voorbehoud:
Goedkeuring verhuurder.

Interesse? Neem contact op met ons kantoor via 013 – 523 05 07 of info@vdwpartners.nl


Contactpersonen