Aanbod

Besterdplein 9

Verhuurd

5014 HN Tilburg


Afbeeldingen


Omschrijving

BESTERDPLEIN 9 – TILBURG

Aan het Besterdplein te Tilburg gelegen winkelruimte. Het winkellint Besterd biedt voor ieder wat wils. In de nabije omgeving van de winkelruimte zijn Primera, Kruidvat, Van Boxtel hoorwinkels, Mitra slijterij, Van Iersel lingerie, Wibra en diverse andere vers- en non food winkels gevestigd. Er is voldoende parkeergelegenheid aan het Besterdplein, wat een gedeelte van de dag zelfs gratis is. Ieder woensdagochtend staat de druk bezochte weekmarkt op het Besterdplein .

Tilburg is de zevende gemeente van Nederland, met een inwonersaantal van ruim 217.000.

Object: Winkelruimte op de begane grond

Oppervlakte: Circa 215 m2

Huurprijs: € 25.000,- per jaar ex BTW

Datum oplevering: In overleg

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar

Betalingstermijn: Per maand vooruit te voldoen.

Indexering: Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.
Huurovereenkomst: Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, conform ROZ model (Raad voor Onroerende Zaken), model 2012

Zekerheid: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting inclusief servicekosten.

Bestemming: ‘Centrum – Lint’ volgens bestemmingsplan ‘Theresia-Loven-Besterd 2016’. O.a. detailhandel, dienstverlening, kantoren en sport zijn toegestaan.

Parkeren: Gratis parkeren voor de deur op het openbare Besterdplein, met uitzondering van 10.00 – 15.00 uur.

Opleveringsniveau: ‘As is’. De winkelruimte is voorzien van gasgestookte verwarming, systeemplafond met lichtarmaturen, pantry en toilet.

Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder.


Contactpersonen