Aanbod

Belgiestraat 3

Beschikbaar

5061 KG Oisterwijk


Afbeeldingen


Omschrijving

Op bedrijventerrein Kerkhoven gelegen bedrijfs- en kantoorruimte. Bedrijventerrein Kerkhoven is gelegen aan de noordkant van Oisterwijk. De beschikbare ruimte is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw. Diverse opties zijn mogelijk in dit gebouw, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De ruimte is op korte afstand gelegen van de rijksweg N65 (Den Bosch – Tilburg), waardoor de bereikbaarheid met eigen vervoer goed is. Tevens is de ruimte op loopafstand gelegen van het NS station van Oisterwijk.

Object: Bedrijfs- en kantoorruimte van in totaal ca. 422 m2. Ca. 105 m2 hiervan kan gebruikt worden als kantoorruimte. Het overige gedeelte kan gebruikt worden als bedrijfsruimte ten behoeve van bijvoorbeeld vervaardiging van goederen, opslag en dergelijke. De bedrijfsruimte is voorzien van een overhead deur, te bereiken middels een afsluitbaar achter terrein. Verder is het object voorzien van een pantry, alsmede een toiletgroep.

Totale oppervlakte: ca. 422 m2
Kantoorruimte: ca. 105 m²
Bedrijfsruimte: ca. 317 m²

Datum oplevering: per direct, in overleg.

Huurtermijn: 5 jaar

Betalingstermijn: Per maand vooruit te voldoen.

Indexering: Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.
Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, conform ROZ model (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

Zekerheid: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting inclusief eventuele servicekosten.

Bestemming: ‘Bedrijventerrein’ volgens bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oisterwijk’, functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2

Parkeren: Parkeren op eigen terrein, gedeeld met overige huurders bedrijfsverzamelgebouw.

Opleveringsniveau: ‘As is’

Bijzonderheden: Er is géén sprake van met omzetbelasting belaste huur.

Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Verkorte omschrijving


Kenmerken

Oppervlakte kantoorruimte
105 m2
Bedrijfshal oppervlak
422 m2
Soort
Bedrijfsruimte
Huurprijs
€ 23.000,- per jaar

Contactpersonen