Aanbod

Belgiestraat 1

Beschikbaar

5061 KG Oisterwijk


Afbeeldingen


Omschrijving

Op bedrijventerrein Kerkhoven gelegen bedrijfsruimten. Bedrijventerrein Kerkhoven is gelegen aan de noordkant van Oisterwijk. De beschikbare ruimten zijn onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw.

De ruimte is op korte afstand gelegen van de rijksweg N65 (Den Bosch – Tilburg), waardoor de bereikbaarheid met eigen vervoer goed is. Tevens is de ruimte op loopafstand gelegen van het NS-station van Oisterwijk.

Objecten:
– Belgiëstraat 1A
Bedrijfsruimte (showroom) ter grootte van circa 270 m2. Deze lichte ruimte is voorzien van grote raampartijen en uitermate geschikt voor het gebruik als showroom. De ruimte is voorzien van een pantry, alsmede één toilet.
Huurprijs op aanvraag.

– Beneluxstraat 7A
Bedrijfs- en kantoorruimte van in totaal circa 185 m2. Ca. 70 m2 hiervan kan gebruikt worden als kantoorruimte (i.v.m. lichtinval). De rest van de ruimte is uitermate geschikt als opslagruimte o.i.d. De ruimte is voorzien van een pantry, alsmede één toilet. Huurprijs op aanvraag.

Voorwaarden beide objecten:

Datum oplevering: In overleg, per direct mogelijk

Huurtermijn: 5 jaar

Betalingstermijn: Per maand vooruit te voldoen

Indexering: Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, conform ROZ model (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

Zekerheid: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting inclusief eventuele servicekosten.

Bestemming: ‘Bedrijventerrein’ volgens bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oisterwijk’, functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2

Parkeren: Parkeren op eigen terrein, gedeeld met overige huurders bedrijfsverzamelgebouw.

Opleveringsniveau: ‘As is’

Bijzonderheden: Er is géén sprake van met omzetbelasting belaste huur.

Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder.


Kenmerken

Oppervlakte kantoorruimte
185 m2
Bedrijfshal oppervlak
270 m2
Soort
Kantoorruimte
Huurprijs
€ 12.000,- per jaar

Contactpersonen