Aanbod

Almystraat 12

BESCHIKBAAR

5061 PA OISTERWIJK


Afbeeldingen


Omschrijving

Het stoere en monumentale complex van Leerfabriek KVL is eind 2021 voltooid. Als laatste is het bekende U-gebouw getransformeerd tot een multifunctioneel gebouw met onder meer een hotel, rooftopwoningen en kantoren op de 1e en 2e etage, alles rondom een indrukwekkend atrium. Kantoor houden op deze locatie verzekert u van een unieke ervaring en uitstraling naar medewerkers, klanten en relaties. De gevestigde bedrijven hebben onderling een mooie community opgebouwd waarin ze elkaar regelmatig opzoeken waardoor vele samenwerkingen zijn ontstaan die nu verder uitgebreid kunnen worden.

De kantoren worden turn-key opgeleverd voorzien van gladde vloeren, verlichting (400-500 lux), plafonds voorzien van akoestische panelen, aansluitingen voor data en per unit een airco-installatie voor koeling en verwarming. Het gebouw heeft een A+++ energielabel.

Gemeenschappelijk wordt via de servicekosten een uitgebreid pakket diensten aangeboden zoals: receptiediensten met post- en pakketservice, beveiliging, toegangscontrolesysteem, printerfaciliteiten, volledig ingerichte pantry per vloer, koffie- en theefaciliteiten, volledig ingerichte vergaderruimten en schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten.

Vestiging op Leerfabriek KVL betekent dat ook tegen aantrekkelijke tarieven gebruik gemaakt kan worden van diverse hotel- en horecafaciliteiten zoals wellness, spa, gym en presentatiemogelijkheden in het atrium.

Ook in het ‘Hoofdgebouw’ en in het ‘Ketelhuis’ komen regelmatig kantoren beschikbaar.


Kenmerken

Oppervlakte kantoorruimte
2.000 m2
Soort
Kantoorruimte
Prijs
€ 999.999,-

Contactpersonen