Aanbod

Winkelcentrum Koningsoord

Beschikbaar

5057 Berkel-Enschot


Afbeeldingen


Omschrijving

Huur of koop. Groot of klein.

In de plint van de vier woonblokken in deelgebied Dorpshart van Koningsoord wordt in totaal ruim 11.000 m2 commerciële (winkel)ruimte gerealiseerd. Deze ruimte wordt in grote mate betrokken door de ondernemers van het huidige winkelcentrum Eikenbosch. Naast de komst van oude bekenden zullen ook nieuwe ondernemers hun opwachting maken. Er is nog winkelruimte te koop of te huur. Bekijk de beschikbaarheid in de brochure.

Een diverse mix van branches

In het Dorpshart komen straks drie grote supermarkten (Albert Heijn, Jumbo en Aldi). Daarnaast is er in het winkelcentrum plaats voor landelijke, regionale als ook lokale ondernemers. Doelstelling is een evenwichtige branchering met elkaar aanvullende winkels/branches. Informeer naar de actuele invulling om te zien waar uw onderneming het beste past.

Riante parkeermogelijkheden

Het Dorpshart beschikt over een riante, openbare parkeergelegenheid op het maaiveld van maar liefst ruim 600 gratis parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn rondom het winkelcentrum gesitueerd, het grootste deel direct aansluitend op de gebiedsontsluitingsweg ten westen van het winkelcentrum Koningsoord. Het winkelcentrum kent een goede bereikbaarheid met zowel auto, fiets als te voet.

Unit A.09c: 106 m² b.v.o.
Unit A.10: 41 m² b.v.o. Verkocht
Unit C.01: 116 m² b.v.o. (mogelijkheid horecaruimte)
Unit C.04a: 179 m² b.v.o.
Unit C.08: 111 m² b.v.o. Verkocht
Unit C.06: 103 m² b.v.o. Verhuurd
Unit C.06a: 98 m² b.v.o. (mogelijkheid horecaruimte)
Unit C.o6b: 159 m² b.vo. (mogelijkheid horecaruimte)
Unit F.06a: 113 m² b.v.o. (enkel te huur)

Prijzen op aanvraag

 


Kenmerken

Oppervlakte
41 m2
Soort
Winkelruimte
Prijs
Prijs op aanvraag

Contactpersonen