Afstudeerstage Vastgoed & Makelaardij

Vacature afstudeerstage Vastgoed & Makelaardij

Van de Wouw & Partners bedrijfshuisvesting is regionaal én landelijk actief in alle aspecten van commercieel vastgoed. Wij signaleren kansen, nemen initiatief en zijn een resultaatgerichte sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Dat doen we op onze eigen manier met liefde en passie voor het vak én met kennis van zaken. Hierbij maken we gebruik van onze ruime ervaring en netwerk en delen onze kennis al enkele jaren met plezier met de stagiaires van de opleiding Vastgoed & Makelaardij.

We staan vanaf heden weer open om een afstudeerstagiair(e) te begeleiden? Waarom? 

Omdat we kansen zien en groeiambities hebben. En die willen we waarmaken! Van de Wouw & Partners is naast regionale bedrijfsmakelaar ook landelijk bekend vanwege transacties in winkel- en beleggingsvastgoed. We zoeken een ambitieuze en gedreven stagiair(e). In overleg bespreken we een actueel onderwerp voor je afstudeeronderzoek en scriptie en begeleiden je met de vakinhoudelijke aspecten. Vanwege de korte lijnen zijn we nauw betrokken bij jouw leerproces, coachen we je en krijg je constant feedback. In ruil daarvoor nemen wij je mee in de wereld van aan- en verhuur, aan- en verkoop, taxaties en beheer van commercieel vastgoed. Uiteraard blijf je ons gedurende je stage ondersteunen bij onze werkzaamheden.

Wat vertel je tegen anderen over wat je bij ons doet? 

Ik loop stage bij een professioneel makelaarskantoor dat actief is in bedrijfsonroerend goed in Brabant maar ook opdrachtgevers heeft die landelijk werken.  Omdat hun expertise heel breed is werk ik mee in een leerzame omgeving. Recente voorbeelden  van onze opdrachten zijn de bemiddeling bij de verhuur en verkoop van een nieuwbouw winkelcentrum, aanhuur van een bedrijfsruimte, aankoop van een kantoorgebouw en het initiëren van projectontwikkeling voor woningbouw. In verband met de corona-crisis adviseren we diverse huurders en verhuurders bij hun maatwerk afspraken. Verder adviseren we een gemeente over de ontwikkeling van het nieuwe centrumplan. Sinds 2015 is Van de Wouw & Partners de vaste commercieel en administratief beheerder van Leerfabriek KVL in Oisterwijk. Dit landelijk unieke Erfgoed complex heeft nu circa 60 huurders maar zal de komende tijd verdubbelen.  

Bij Van de Wouw & Partners hebben ze echt passie voor het vak en vinden ze een hoge kwaliteit van dienstverlening erg belangrijk. Ze verdiepen zich goed in de wensen van de klant voor het juiste advies en de juiste match. Ik leer hier ongelooflijk veel over bedrijfsonroerend goed en we maken veel lol.

Wie zoeken wij? 

Iemand die gedreven, leer-en nieuwsgierig is. Iemand die met een frisse blik ons team de nieuwste kennis en werkmethoden bijbrengt. Zakelijke kansen zien en daar werk van maken is iets wat je al hebt en bij ons kunt ontwikkelen. Het heeft onze voorkeur wanneer je in het derde jaar bij een grote(re) organisatie hebt meegelopen en juist nu op zoek bent naar een kleiner kantoor waar je de kennis die je in je opleiding hebt opgedaan breed kunt toepassen en allround ervaring wenst op te doen in het vastgoed. Je bent communicatief sterk en beweegt je makkelijk in verschillende netwerken. Je wordt bij ons vrij snel in het diepe gegooid om het vak jezelf eigen te maken.

Daarnaast zijn onze kernwaarden betrokken, betrouwbaar en dienstverlenend ook op jou van toepassing.

Wat bieden wij jou? 

Een leuke en leerzame stage en maandelijkse stagevergoeding. Een prettige werkplek in de oude gerenoveerde Leestenfabriek in Oisterwijk op loopafstand van het centrum en direct aan het station van Oisterwijk. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en tegelijk een goede scriptie te schrijven in een prettige, commerciële werkomgeving met leuke collega’s.

Nieuwsgierig? 

Stuur een mail naar info@vdwpartners.nl o.v.v. “sollicitatie stagiair(e)” en leg uit waarom het jou aantrekkelijk lijkt om bij Van de Wouw & Partners bedrijfshuisvesting als stagiair(e) aan de slag te gaan. Vertel ons wat je weet over de toekomst van commercieel vastgoed. Stuur je CV ook even mee. Heb je vragen? Bel gerust met Frank van de Wouw 06 – 222.07.067.